Selecteer een pagina
Wat leuk dat u op mijn berichtje klikt om te weten te komen wie ik ben! 

Mijn naam is Linda Molenaar en ik ben 32 jaar oud. Getrouwd met Kasper en moeder van onze 3 jarige dochter Ivy. 

Wij wonen in een dijkwoning in het prachtige Ameide. Mooi dorp langs de rivier de lek. Momenteel zijn we nog druk met hier en daar wat verbouwen zoals bijvoorbeeld mijn kantoorruimte. Daar gaan we hopelijk volgende week mee beginnen! Heel spannend en leuk! 

Ik ben opgegroeid in Ameide, samen met mijn ouders en oudere broers, Jeroen en Mark. Helaas zijn beide broers verhuist, Jeroen naar Utrecht en Mark naar Eindhoven. Hierdoor zie ik ze niet erg vaak, maar we hebben wel veel contact! Mijn ouders wonen naast ons, wat super handig is met de kleine meid, maar ook gewoon heel fijn is om ze dichtbij te hebben. 

In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen, ik hou van gezelligheid, een praatje hier en een praatje daar. Tevens ben ik sinds een aantal jaar voorzitter van onze plaatselijke dartsvereniging No Mercy. Ik ben zelf niet echt een hele fanatieke darter, maar ben wel van de gezelligheid die erbij komt kijken :)!! 
De vrijdagmiddagborrel zit er bij mij en mijn vriendinnen nu al langere tijd in. Iedere vrijdag gaan we gezellig wat drinken en hebben we lekkere hapjes. Iets om elke week weer naar uit te kijken. 

Naast de gezelligheid ben ik graag aan het werk. Ik heb altijd een droom gehad om iets voor mezelf op te bouwen en die stap heb ik nu gemaakt. Ik wil graag iets betekenen voor mijn klanten, dat klanten blij zijn met wat ik voor hen kan doen en op die manier een win-win situatie kan creëren. 

Wilt u graag weten wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op zodat we onder het genot van een lekker bakje koffie of thee, de mogelijkheden met elkaar kunnen doornemen! 

 

Wereld IBD Dag 19 Mei

Wereld IBD Dag 19 Mei

Wereld IBD Dag 19 mei Dit is een dag die, waarschijnlijk, vele mensen niet kennen. Ze hebben er vast wel eens van gehoord IBD maar hebben geen idee wat het inhoudt. Begrijpelijk, want eerlijk, ik had ook geen idee waar ze het over hadden toen ze aan mij vertelde, je...

Van start gegaan

Van start gegaan

Hallo allemaal, Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst iets op mijn website heb geplaatst. Nu kan ik allerlei redenen gaan geven, maar dat heeft totaal geen zin... Want bij deze heb ik weer een nieuwe blog voor jullie! Sinds een aantal weken ben ik werkzaam...

VA, wat houdt dat nou eigenlijk in?

VA, wat houdt dat nou eigenlijk in?

Dit is een van de meest gestelde vragen die ik in de afgelopen periode heb beantwoord. Een VA is een zelfstandig ondernemer die vanuit huis of vanuit een andere locatie, ondernemers ondersteund en adviseert. Maar hoe wil je dat dan gaan doen?  Dit was de vervolgvraag...

%d bloggers liken dit: