Selecteer een pagina

Hallo allemaal,

Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst iets op mijn website heb geplaatst. Nu kan ik allerlei redenen gaan geven, maar dat heeft totaal geen zin… Want bij deze heb ik weer een nieuwe blog voor jullie!

Sinds een aantal weken ben ik werkzaam als virtual assistant vanuit huis. Mijn eerste opdracht is ook al gestart, super spannend, maar oh zo leuk! Voor een hele leuke onderneming, VerzuimPartners B.V., word ik ingehuurd als accountmanager en is het mijn taak om nieuwe klanten binnen te halen.
Tot op heden ben ik voornamelijk aan het bellen, maar heb ik mijn eerste afspraak gehad. Ik heb ervaring op het commerciële gebied dus het niet vreemd voor mij. Maar eerlijk, het blijft toch altijd spannend die eerste belletjes of je eerste afspraak.
Naast het bellen ben ik momenteel ook erg druk met allerlei voorbereidingen voor het event in de Jaarbeurs te Utrecht. Op 14, 15 en 16 juni kunt u ons vinden op de Zorgtotaal beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Het is voor ons een unieke kans om zowel naamsbekendheid te creëren, nieuwe contacten te leggen en wellicht potentiële klanten te benaderen.
Bent u benieuwd of wilt u meer weten over dit evenement? Neem dan even contact op, ik vertel u er graag meer over!

Naast deze nieuwe opdracht, zijn we nog erg druk met het bouwen van mijn thuis kantoor. Inmiddels staan de muren en wordt binnenkort het nieuwe raamkozijn geplaatst. Ik kan niet wachten om straks te gaan beginnen met behangen, verven en al m’n spulletjes neer te zetten! Denk dat als het af is, ik dan ook echt wel een traantje weg ga pikken :).

Bovenstaand is even een korte update waar ik nu mee bezig ben en hoe het ervoor staat.

Heeft u tips of heeft u iets waar u meer over wilt weten? Laat een bericht achter en ik neem graag contact met u op!

Lieve groetjes,
Linda Molenaar

%d bloggers liken dit: