Selecteer een pagina

Als virtual assistant bied ik verschillende opties aan, om u, als ondernemer op de juiste manier te kunnen ondersteunen.

Aanbod

  • Administratie
  • Financiële administratie
  • Commerciële dienstverlening
  • Social Media

Administratie

Graag help ik u met het op orde maken en houden van uw administratie. Het bijwerken van uw mail, het beantwoorden van telefoontjes, documenten verwerken of het inplannen van uw afspraken.

Financiële administratie

Heeft u geen tijd voor het controleren van uw betalingen? Heeft u geen zicht op de in- en uitgave van uw onderneming? Ik kan u helpen. Het inboeken van in- en verkoopfacturen, banken verwerken, facturen versturen, nabellen niet betaalde facturen en de benodigde stukken archiveren.

Commerciële dienstverlening

Bent u in uw eigen tijd bezig met het maken van offertes? Of druk met het berekenen van de juiste tarieven? Stop dan nu!
Aan de hand van aantekeningen of voldoende informatie kan ik voor u de offertes uitwerken en versturen. Meer klanten benaderen? Geen probleem, ik neem graag contact op! Alle voorkomende commerciële uitdagingen zijn mogelijk.

Social Media

Het is momenteel één van de belangrijkste tools die ondernemingen gebruiken.
Wilt u meer bereiken op social media? Wilt u meer gezien worden, maar heeft u daar geen tijd voor?
Dan bent u bij mij op het juiste adres. Naast dagelijkse/ wekelijkse updates kan ik uw social media naar een hoger level krijgen.

Benieuwd naar wat ik voor uw onderneming kan betekenen?

Voor meer informatie over mijn tarief, mijn werkwijze en hoe het in zijn werk gaat, kunt u contact opnemen via onderstaande knop